לדף הבית
שבת ג' בתשרי תשע"ח 23.09.2017
פניות ציבור
מידע שימושי
הרבנים הראשיים לדורותיהם
מי אנחנו
דף הבית
מנהל המחלקה:
עמיחי פילבר

ירמיהו 80, בית יהב ירושלים

02-5313-125

02-5377-873

קבלת קהל:
בתאום מראש

מחלקת שחיטת חו"ל

הרבנות הראשית לישראל מפקחת על השחיטה וכשרות הבשר המיובא לארץ בהתאם לחוק הבשר, האוסר ייבוא בשר שאינו כשר לישראל.

לצורך זה מחלקת שחיטה חו"ל עורכת בחינות ובדיקות ומסמיכה שוחטים וצוותי שחיטה.

ראשי הצוותים העובדים בחו"ל מעבירים לרבנות הראשית לישראל דו"חות שבועיים מפורטים על אופן וכמות שחיטה שבוצעה על ידם, רמת הכשרות, הכמויות שנפסלו ומשקלם. דו"חות אלה מאפשרים למחלקה לעקוב אחר מלאי הבשר המיובא לארץ מכל מפעל ומפעל ולאתר בשר שאינו כשר.

מדי שנה מיובאים לישראל כ-55 טון בשר, רובו מגיע לאחר שהוכשר בחו"ל והינו כשר לפסח כל ימות שנה. מיעוט של הבשר המיובא מגיע כבשר "לא מוכשר".

 


אגף הכשרות הארצי
מחלקת שחיטת חו"ל
לשכת מנכ"ל
מחלקת מצות התלויות בארץ
מחלקת מוסדות רפואיים
מחלקת מלונות ואולמות
מחלקת תעשיה וחרושת
מחלקת מאפיות, גני אירועים וקייטרינג
מחלקת בתי מטבחיים
מחלקת הונאה בכשרות
מחלקת מפעלי עיבוד בשר ואטליזים
מחלקת משחטות
רשתות שווק ומסעדות
אודות | כתבו לנו | ראשי |
כל הזכויות שמורות 2017 מדינת ישראל ©
קידום אתרים
מנכ"ל מר עודד וינר
אודות הרבנות הראשית לישראל
קצת היסטוריה
מועצת הרבנות הראשית
מבנה ארגוני
ארכיון תמונות
עולם הרבנות
לשכות הרבנים הראשיים
דוברות והסברה
מחלקת אישות וגרות והמפקח על הנישואין
מחלקת יבוא
אגף הכשרות הארצי
מחלקת בריתות
מחלקת בחינות והסמכה
מינהלה
החלטות מועצת הרבנות הראשית לישראל
דו"ח חופש המידע
חוק חופש המידע
רשימת רבנים מנהלי מחלקת כשרות בישראל
רשימת רבנים עורכי חופות
מכרזי כח אדם
מכרזים פומביים
נהלים
רשימת מוהלים מוסמכים
עידכוני כשרות
בתי דין רבניים
חוקים, תקנות ונהלים
קישורים מומלצים